fbpx

PILKINGTON АВТОМОБИЛНА НАГРАДА – ОТНОСНО НАГРАДАТА НА JAGUAR LAND ROVER КЪМ ДОСТАВЧИЦИТЕ СИ

Pilkington Automotive беше един от 15-те доставчици, признати за изключителното си представяне по време на годишната церемония по награждаването на доставчиците на Jaguar Land Rover на 15 май 2019 година.


Йън Харнет, директор на Global Purchasing на Jaguar Land Rover, Коментира:

-Тази година сме изправени пред безпрецедентни предизвикателства в нашия бизнес. Въпреки това продължихме да произвеждаме по-желани, по-рафинирани и по-качествени коли от всякога. Ние не можахме да постигнем това без доставчиците, които подкрепят нашия бизнес.

Tony Fradgley, глобален ръководител на Pilkington Automotive в NSG Group обяснява:

– Аз съм абсолютно щастлив от признанието от Jaguar Land Rover. Стремим се да посрещнем очакванията на нашите клиенти и тази награда е признание за нашите силни взаимоотношения.
 
Pilkington Automotive Limited, част от групата на NSG, е световен лидер в автомобилното остъкляване, снабдявайки както пазарите за оригинално оборудване, така и за смяна на автомобилни стъкла (After market). С 39 представителства в 16 страни в Европа, Япония, Северна Америка, Южна Америка, Китай и Югоизточна Азия, Pilkington Automotive доставя остъкляване за повече от един на пет от леките автомобили в света.

Scroll to Top