fbpx

NSG Group е призната от General Motors за доставчик на 2019 г.

TOKYO (3 юли 2020 г.) – Pilkington Automotive (член на NSG Group) бе обявен от GM за доставчик на годината  по време на виртуална церемония в чест на получателите на 28-те годишни награди на доставчика на годината.

По време на събитието GM призна 116 от своите топ доставчици от 15 страни. Всички са надхвърлили очакванията на GM по отношение на стойността или иновациите. Първоначално церемонията по награждаването беше планирана като събитие на живо, което трябваше да се проведе през март, но беше отложено поради въздействието на пандемията COVID-19. Признанието е за изпълнение през календарната 2019 година.


Това е третият път, когато Pilkington Automotive получава награда за доставчик на GM.
„Нашите доставчици играят ключова роля в доставката на продуктите, услугите и опита, които нашите клиенти заслужават – и тези наградени доставчици надхвърлиха очакванията ни“, казва Шилпан Амин, вицепрезидент на GM, Global Purchasing and Supply Chain.
„Ние също така смятаме, че е важно в този момент да благодарим на цялата ни база за усилията им през последните няколко месеца за смекчаване на въздействието на COVID-19“, добави Амин. „Не само, че успяхме безопасно да рестартираме производствените си операции, нашите доставчици изиграха ключова роля в подпомагането на нашите инициативи за увеличаване на доставките на респиратори и лични предпазни средства (ЛПС) за фронтови здравни работници, които да помогнат да спасят живота и да запазят общностите в безопасност. „


Победителите в наградата Доставчик на годината бяха избрани от световен екип от ръководители на GM, закупуващи, инженеринг, качество, производство и логистика. Победителите са избрани въз основа на критерии за ефективност в закупуване на продукти, глобални услуги за закупуване и производство, обслужване на клиенти и последващи продажби и логистика.


„Pilkington Automotive има честта да получи тази награда“, казва Тони Фрадгли, глобален ръководител на Automotive за NSG Group. Той отчита стойността, която GM поставя върху основната надеждност и качество на нашите услуги. Също така, чрез нашето тясно партньорство, ние сме в състояние да предложим иновативни решения, особено в предното стъкло. Очакваме с нетърпение да продължим нашата близка работа с GM.

Scroll to Top