fbpx

Застрахователни компании

Ако имате счупено предно стъкло и имате автокаско, вземете възлагателно писмо за фирма Сим Пет Сим ООД и направете смяната при оторизиран партньор на Pilkington във Вашия град. Ще получите ново оригинално стъкло, подменено от обучени и сертифицирани професионалисти. Намерете ототизиран партньор на Pilkington във Вашия град тук: https://www.avtostakla.info/bg/fitting-network/

Нашите партньори имат контакти със следните застрахователни компании:

Ако имате застрахователна полица, издадена от една от тези компании, моля уведомете служителя за оценка, че желаете да поръчате услуга за замяна на автостъклото при един от нашите монтажни партньори.

Моля, имайте предвид, че първата стъпка е да се свържете с Вашата застрахователна компания, за да уточните дата за завеждане на щетата. За това ще е необходимо да представите автомобила за оглед, свидетелството за управление, застрахователната полица, документите на колата и Вашата лична карта в оторизираните офиси на Вашия застраховател. Ако собственикът на автомобила е дружество, е необходимо да представите и пълномощно от управителя на фирмата, за да представлявате дружеството.

Препоръчваме Ви да се свържете с избрания от Вас сервиз за смяна на автостъкла и да се уверите, че е партньор на Вашия застраховател.

Scroll to Top