fbpx

За нас

Този сайт е създаден и се поддържа от доставчика на автомобилни стъкла на глобално ниво Pilkington, за да обслужва клиентите в България. Pilkington е част от NSG Group, един от водещите световни производители на стъкла и системи за остъкляване в три основни бизнес направления: строителни продукти, автомобили и техническо стъкло.

Основаната през 1918 г., NSG купува лидера в производството на стъкла във Великобритания, Pilkington plc., през юни 2006 г. Днес компанията има производство или търговски операции в 30 страни и има търговски партньори в 130 държави, като за нея работят около 27.000 души в целия свят.

Pilkington Automotive притежава добре развити независими мрежи за дистрибуция и продажба на едро на пазара за резервни части в цяла Европа, Япония, Северна Америка, Южна Америка и Азия.

Производството на автостъкла и мрежата за продажба и подмяната им са превърнали Pilkington Automotive в най–големия доставчик на автостъкла в световен мащаб, както за автомобилните производители така и за крайните клиенти.

В допълнение към производството на стъкла, продуктовата гама включва и аксесоари, необходими за монтажа на автостъкла – гумени уплътнения и лайсни, инструменти, както и обширна техническа подкрепа. Продуктите Pilkington Automotive могат да стигнат до клиентите чрез собсвена верига за дистрибуция и монтаж, под името „Pilkington Team Partner” или чрез независими сервизи за монтаж на стъкла.

С над 100 години опит в стъкларската индустрия, Pilkington е дъщерно дружество на NSG Group, един от лидерите на пазара в производството на първото в света оборудване за предни стъкла за автомобили. Предните стъкла за автомобили Pilkington се произвеждат във фабрики, разположени предимно в Европа, но също така и на други континенти. Производствените процеси и стъкла Pilkington отговарят на най-високите стандарти за качество, определени от водещите световни производители на превозни средства. Предните стъкла на Pilkington винаги са гарантирани, сертифицирани и одобрени като първо стандартно оборудване (OEM предно стъкло). Ние доставяме челни стъкла Pilkington с пълната гама аксесоари като: автомобилни предни стъкла със сензорно оборудване, антена, камера, отоплителна система, head-up дисплей и др. Следователно подмяната на предното стъкло води до извеждане на характеристиките и функционалността на същото ниво като оригиналното предно стъкло. Pilkington предлага на клиентите нискобюджетни модели автомобилни челни стъкла за модели от предишно поколение. Предни стъкла Yesglass – марка, принадлежаща на Pilkington – отговарят на тези изисквания с европейското одобрение на предните стъкла. Професионалният автомобилен монтаж на предното стъкло се характеризира с: опит, качествено лепило, монтаж с точно позициониране върху формата на каросерията, окончателен технически контрол на функционалността, грижа за автомобила чрез почистване и хигиенизиране на работната зона на автомобила. Всички наши партньори са сертифицирани от Pilkington. В продуктовата гама на Pilkington винаги ще намерите странични стъкла за всеки модел автомобил със сертифицирано и гарантирано качество. Подмяната на счупено странично стъкло може да бъде проста операция (при по-стари модели) или такава, която изисква много часове труд в последните модели SUV. Огледалото за обратно виждане, е друг ключов компонент за осигуряване на видимост. Точното позициониране и фиксиране върху корпусните рамки, без дефекти или отклонения, са тестове за качеството на този стъклен компонент. Цялата гама автомобилни стъкла, произведени в различни цветови нюанси, са оборудвани с отоплителни системи, радиоприемни антени, произведени по най-високите стандарти за качество. Челните стъкла от последно поколение са оборудвани с ADAS – усъвършенствани системи за подпомагане на водача. Тези съоръжения включват камери и радари, разположени на предното стъкло, Позицията на лидери в областта на автомобилните стъкла, ни задължава постоянно да подобряваме предлаганата от нас услуга. Каним ви да замените повреденото стъкло в сервиз от партньорската мрежа на Pilkington и да ни дадете нов положителен отзив, базиран на вашия опит!

.

.

Scroll to Top