fbpx

Електрическото бъдеще на транспортните средства за превоз на хора, оборудвани от Пилкингтън.

Изложение BUSWORLD 2017 от КОРТРИЙК (БЕЛГИЯ)

В тази статия Ви представяме няколко нови модели, представени на изложението на превозни средства, предназначени за превоз на хора „BUSWORLD“ от КОРТРИЙК (БЕЛГИЯ), модели които са част от гамата превозни средства с нулеви емисии на co2, оборудвани с прозорци и предни стъкла Пилкингтън.

„HEULIEZ“, голяма френска автомобилостроителна компания, произвеждаща превозни средства в ограничена серия, представи на изложението 2 нови модела превозни средства, предназначени за превоза на хора в градски условия.  

Моделът „LINIUM“, произведен от посочената по-горе „HEULIEZ“ , е автобус от последно поколение, изцяло електрически, с нулеви емисии, с оборудвани  прозорци и предни стъкла на този модел от Пилкингтън.

„VECTIA“ е испанския производител на превозни средства за градски превоз на хора, присъстващ на всяка изложение от тази област, като този път присъства и на изложението „BUSWORLD“ от КОРТРИЙК (БЕЛГИЯ), с изцяло електрическите модели „VERIS 12“  и „WOLTA“, оборудвани от партньора доставчик на прозорци и предни стъкла за автомобили Пилкингтън.

„VDL“, холандският производител на превозни средства за превоз на хора, авторитет в тази област, се представи на това важно изложение с електрическия модел наречен „CITEA“ със специфичните характеристики за градския транспорт, също с нулеви емисии, и този модел, както и всички модели, произведени от холадците от „VDL“ също са оборудвани с автомобилни прозорци и предни стъкла, предоставени от Пилкингтън.

Бъдещето е електрическо и тенденцията за нулеви емисии при автомобилите за градски превоз ще е налице при все повече модели на производителите от тази област.  

Независимо дали става дума за MERCEDES, MAN, SETRA, VOLVO, NEOPLAN, VDL, почти невъзможно е моделите на тези производители да нямат в състава си прозорците и предните стъкла, произведени от Пилкингтън.

Пилкингтън е световен лидер в производството на стъкло и лидер номер 1 в производството на автомобилни стъкла, предназначени за автомобилни марки от целия световен автомобилен пазар, както за оригиналното оборудване от производството на съответния модел, така и за последващата смяна, като изделия търгувани от международната мрежа на Пилкингтън.

Пилкингтън предлага на всички клиенти  пълната гама предни стъкла за автомобили за превоз на хора и стоки.

Екипа на Pilkington България.

Scroll to Top